HUH10 Logo

Nuoret tavoitteelliset urheilijat,
tämä on teille!

HUH käynnistää 10 vuotisen uransa kunniaksi täysin uudenlaisen konseptin tukemaan nuoria, intohimoisia, tavoitteellisia urheilijoita. Haemme HUH tiimiimme kymmentä nuorta urheilijaa, jotka harjoittelevat tavoitteellisesti, osoittavat innokasta ja sitoutunutta asennetta harjoittelua ja urheilua kohtaan ja haluavat kehittyä urheilijana sekä välittää terveen urheilun sanomaa. 

Hae HUH10 tiimiin >>

HUH10

Tarjoamme nuorille urheilijoille ympäristön ja työkalut terveenä urheilijana kehittymiseen.

Haluamme tukea nuoria urheilijoita, joilla ei ole käytössään ennestään terveydenhuollon kattavia palveluita, mutta joiden tavoitteellinen harjoitteleminen kaipaa kehittyäkseen rinnalleen myös aktiivista ja ammattitaitoista tukea moniammatilliselta tiimiltä. Tarjoamme tiimiläisille muun muassa urheilufysioterapeutin konsultaatiopalvelun, vastaanottokäyntejä HUH ammattilaisten luona, tarpeen tullen harjoittelu- ja kuntoutusympäristön Helsingin ytimessä sekä tukea, tietoutta ja apua omalle urapolulle urheilijana.

HUH10

HUH10 tiimin jäsenenä saat:

  • 8 vastaanottokäyntiä (45-60min) HUH:lla vuoden 2021 aikana, ilmaiseksi, urheilijan tarpeen mukaan.
  • Sertifioidun urheilufysioterapeutin konsultaatiopalvelun käyttöön vuodeksi 2021, joka mahdollistaa nopean reagoinnin sekä alhaisen kynnyksen yhteydenoton urheiluvamman tai sairauden ilmaannuttua.
  • 2-4 workshoppia/luentoa vuoden 2021 aikana liittyen nuoren urheilijan terveyden edistämiseen. Workshopit ja luennot järjestetään valittujen urheilijoiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.
  • HUH:n Kampin toimipisteen kuntosalin sekä sen välineistön ja palautusvälineistön käyttöoikeuden.
  • Tiimivaatetus treenejä varten Nepralta

Mitä odotamme HUH10 kuuluvalta urheilijalta:

  • Innokasta ja sitoutunutta asennetta harjoittelua ja urheilua kohtaan. Aitoa kiinnostusta urheilijana kehittymistä kohtaan sekä urheilijan elämäntapaa. Halua välittää terveen urheilun sanomaa sekä positiivista asennetta.
  • Aktiivista sosiaalisen median käyttöä: HUH:n merkintää erinäisissä päivityksissä ja stooreissa säännöllisesti.
  • Näkyvyyttä mahdollisesti harjoitusvälineissä/vaatetuksessa
  • Satunnaisia edustustehtäviä HUH10 tiimiläisenä. Edustaminen voi pitää sisällään esimerkiksi flyereiden jakamista tai kuvauksiin osallistumista. HUH-Helsinki pidättää oikeuden käyttää kuvia mm. omassa markkinoinnissaan. Edustustehtävien sisällöistä sovitaan aina erikseen tiimiläisten kanssa ja ne pyritään sovittamaan siten, ettei urheilijan harjoittelu tai kilpailut häiriinny töiden/tapahtumien vuoksi. Edustamista kertyy vuodelle 2021 maksimissaan 3 kpl (4h/krt).
HUH10

Kuka voi hakea mukaan?

Haluamme tarjota mahdollisuuden erityisesti nuorille urheilijoille. Olethan 14-20 vuotias sekä kilpailet kansallisella tai kansainvälisellä tasolla omassa lajissasi. Odotamme, että valmentaudut valmentajan ohjauksessa sekä edistät omaa tavoitteellista urheilijan elämää ja haluat edustaa omalla olemuksella tervettä urheilijaa.  Sinä sekä edustamasi lajiliitto noudattaa SUEK Ry:n säännöksiä eikä sinulle tarjota vastaavia terveydenhuollon palveluita, jonkin toisen yrityksen tai toimijan puolesta.

 

Haluaika päättyy 14.3.2021.

HUH10 Logo
Suvi Pajunen

HUH10 vetäjänä Suvi Pajunen

Suvi on sertifioitu urheilufysioterapeutti joka toimii useiden eri lajien urheilijoiden sekä heidän valmentajiensa kanssa yhteistyössä. Hänen työnsä tavoitteena on vähentää urheiluvammojen syntyä sekä toimia ohjaajana vammojen kuntoutuksessa, aina vamman akuuttivaiheesta kilpailuun- tai peliinpaluu vaiheeseen saakka.

Lisää Suvista >>

HUH10 Logo

Tule tukemaan HUH10 tiimiä

Haluamme tarjota urheilijoillemme tukea laajalla rintamalla. Etsimme aktiivisesti yhteistyökumppaneita. Löydetään yhdessä toimiva yhteistyömalli ja tuetaan nuoria urheilijoita.

Ota yhteyttä >>

 

Mukana tukemassa nuoria urheilijoita:

HUH10 Nepra

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa