Voit aina varata ajan hierontaan, jossa asiantuntijamme osaa varmasti antaa neuvoja jatkoa varten tai ohjata sinut toiselle asiantuntijoistamme.

VARAA AIKA

Rentoutuminen ja palautuminen?

Mikäli kehosi tarvitsee rentoutumista tai palautumista harjoittelusta, työstä tai stressistä kannattaa varata aika urheiluhierontaan tai stressinhoitoon.

Omatoimista rentoutumista ja palautumista varten suosittelemme HUH Kampin palautushuonetta, josta löytyvät tehokkaaseen palautumiseen tarvittavat itsehoitovälineet.

 

Lihasväsymys tai tukkoisuus?

Suosittelemme urheiluhierontaa. Voit halutessasi varata ajan enemmän koulutetulle (osteopaatti / fysioterapeutti) hoitohenkilökunnallemme, mikäli koet sen tarpeelliseksi ja haluat laajemman kartoituksen kehosi tilasta.

 

Nopeasti kehittynyt vaiva tai vamma?

Tälläisissa tilanteissa on usein kyse äkillisestä muutoksesta tai loukkaantumisesta. Monesti syy paljastuu havainnoimalla muutoksia lähihistoriassa. Varaa aika urheiluhierontaan, jolloin hieroja tutkii ja tekee hoitoja lievittääkseen aiheutuvaa kipua.

Mikäli koet, että kyseessä ei ole pelkkä yksinkertainen lihas- tai nivelside vaiva kannattaa varata suoraan vastaanottokäynti (osteopaatti) tai fysioterapia.

 

Pitkäaikainen vaiva?

Mikäli sinulla on pidempiaikainen vaiva, suosittelemme varaamaan ajan suoraan osteopaatille tai fysioterapeutille. Saat tarkan kartoituksen kehostasi ja selkeät suositukset jatkoa varten. Huomioithan, että pitkäaikaisissa vaivoissa omat harjoitteet sekä itsehoito ovat isossa roolissa onnistuneen kuntoutumisen kannalta.

 

Haluatko tehdä elämäntapamuutoksen tai treenata?

Mikäli tarvitset apua harjoitteluun, laihduttamiseen, tekniikkaan, ravintoon tai jotain siltä väliltä tutustu liikuntapalveluihimme. Voit testata hyvinvointiasi hyvinvointianalyysin avulla tai aloittaa harjoittelut HUH valmentajan ohjeistuksella. Tutustu liikuntapalveluihimme TÄÄLTÄ.

Varaamalla ajan hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Varattu ja tallennettu palveluvaraus on aina sitova. Varaaja on velvollinen ilmoittamaan oikeat ja ajan tasalla olevat yhteystiedot varausta tehdessään. Saapuessasi myöhässä tai saapumatta jättämisestä veloitetaan hinnaston mukainen hinta. Varausta voidaan muuttaa tai peruuttaa 24h ennen varauksen alkua maksuttomasti.

Varatun ajan peruutus tapahtuu varauksen vahvistussähköpostin ohjeiden mukaan. Peruessasi ajan alle 24h ennen varauksen alkua perimme peruutusmaksun suuruudeltaan 20€, joka maksetaan peruutuksen yhteydessä nettimaksuna.

Mikäli peruutusmaksua ei suoriteta peruutuksen yhteydessä, ei varauksen poistoa suoriteta onnistuneesti.

Tämä on hyvin yksilöllistä. Jotkut tykkäävät käydä hieronnassa joka viikko. Toinen kerran kuukaudessa ja joku vasta silloin kun on niin kipeä, ettei selviä ilman apua. Hoitaessamme akuuttia vaivaa, suosittelemme yleensä ottamaan lyhyen ajan sisällä 2-3 kerran hoitosarjan, jolloin yleensä saadaan tehokkain apu. Halutessasi jatkuvaa ylläpitoa kehollesi ja stressin lievennystä suosittelemme käymään hoidossa säännöllisesti. Pyrimme parhaamme mukaan antamaan jokaiselle asiakkaalle kattavat kotihoito-ohjeet millä opit huoltamaan kehoasi itse.

Kipeänä ei kannata tulla hoitoon.  Keho on sairastaessa usein tulehdustilassa eikä kaipaa lisärasitusta hoidosta tai treenistä. Lihakset voivat olla kipeänä pelkästä flunssasta, verenkierron lisääntyessä myös tulehdus saattaa levitä sekä saatat tartuttaa hoitajasi. Kipeänä kuuluu levätä, hoitoon ehdit tervehdyttyäsi.

Lähtökohtaisesti tiettyä aluetta hoitaessa on yksi sääntö, se kannattaa tehdä hyvin. Ei siis välttämättä kannata hierottaa koko kroppaa puolessa tunnissa. Halutessasi ainoastaan rentoutusta tunnissa kerkeää käymään koko kropan läpi. Mikäli haluat tehokkaampaa hoitoa niin 45-60min on varmasti riittävä aika yhden alueen läpikäymiseen tehokkaasti ( jalat+pakara / niska-hartiaseutu / ala- & yläselkä ).

Hierontaan voi tulla, mutta urheilusuorituksesta sekä tavoitteesta on hyvä mainita hoitajallesi. Käytössämme on erilaisia tekniikoita tavoitteista riippuen. Esimerkiksi ennen urheilusuoritusta käytämme enemmän kehoa herätteleviä ja valmistelevia tekniikoita kuten ravistelua ja kevyttä hankausta pyyhkeen kanssa. Tämä valmistaa kehoa suoritukseen.

Hieronta urheilun jälkeen palauttaa kehoa aiheutuneesta rasituksesta.

Hiljainen hieronta valitaan varauksen yhteydessä ja on toteutettavissa ainoastaan hierontapalveluihin.

Hiljaisen hieronnan aikana hoito pyritään rauhoittamaan mm. valojen himmentämisellä sekä keskustelun vähentämisellä asiantuntijamme puolesta, pois lukien hoitokäynnin normaali alkukartoitus sekä tutkimus.

Miksi? Tämän palvelun avulla pyritään luomaan mahdollisuus täydelliseen rentoutumiseen ilman ylimääräisiä ärsykkeitä.

Länsimaisen lääketieteen näkökulmasta akupunktio tarkoittaa kehon eri osissa olevien akupunktiopisteiden hermopäätteiden stimuloimista ohuilla akupunktioneuloilla. Tästä käynnistyy elimistön oma kivunlievitys- ja paranemisprosessi. Eri tutkimuksissa on havaittu sen saavan aikaan erilaisten säätelyhormonien vapautumista, sekä endorfiinin ja oksitosiinin lisääntymistä elimistössä. Tämä vaimentaa tai poistaa kiputuntemuksen.

Hoito ei tuota kipua, mutta pieni nipistys voi tuntua ohuen neulan lävistäessä ihon, tämän jälkeen pistosta ei tunnu. Hoidon aikaisia tuntemuksia on kuvailtu lämpönä, vetämisen tai paineen tuntemuksena. Tunne voi olla voimakaskin ja säteillä ympäristöön. Yleensä hoidon aikana tulee raukea tai rento olo.

Akuneuloja pidetään tapauskohtaisesti muutaman minuutin nopeasta triggerhoidosta aina 40minuutin pahan lihaskrampin hoitoon.

Tyypillisin syy tulla akupunktioon tai hoitoon johon sisältyy osana akupunktiota on jonkinlainen kiputila. Esimerkiksi seuraavia vaivoja hoidetaan usein akupunktiolla: lihaskramppi tai noidannuoli, hermosäryt, nivelrikko, jännitysniska, lihas-jänneliitoksen rasitusperäiset vaivat, päänsärky tai bruksismi.

Käytämme vastaanotolla aina steriilejä CE-hyväksyttyjä kertakäyttöneuloja.

Oikein suoritettuna manipulaatio on kivuton ja turvallinen hoitomuoto. Tietyt sairaudet tai aiemmat vammat voivat kuitenkin estää manipulaation tai mobilisaation suorittamista kokonaan. Tästä syystä terapeutin tulee tuntea asiakkaan terveydentilanne, jotta hoidon voi tehdä turvallisesti. Asiakkaalle tehdään tarkka kliininen tutkimus ja on tärkeää ilmoittaa oma terveydentilanne hoitajallesi aina hoidon yhteydessä.

Fysioterapia käsittää alkukartoituksen, manuaalista hoidot (mm. hieronta, lihaskalvokäsittely, mobilisointi), kuntoutus- ja harjoitusohjeet sekä tarpeen ja tilanteen mukaan paikanpäällä harjoittelun. Jokainen prosessi on omanlaisensa, ja se luodaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Osteopaatin vastaanotolle tullaan yleensä jonkun ongelman kanssa. Ongelma voi olla Tuki- ja liikuntaelinperäinen, hermostollinen tai verenkiertoperäinen. Osteopaatti haastattelee ja tutkii sinut huolellisesti ja pyrkii erotusdiagnostiikalla selvittämään tarkasti ongelmasi syyn. Syyn selvittyä tehdään hoitosuunnitelma, joka voi olla manuaalista käsittelyä (teknistä hierontaa, tietyn nivelalueen mobilisaatiota/manipulaatiota, hermon mobilisaatiota, akupunktiota, faskiakäsittelyä tms.), liikeharjoituksia tai edelleenohjaus esimerkiksi erikoislääkärille tai kuvantamispalveluihin.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa