Kaikki vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

 

Voit aina varata ajan hierontaan, jossa asiantuntijamme osaa varmasti antaa neuvoja jatkoa varten tai ohjata sinut toiselle asiantuntijoistamme.

VARAA AIKA

Rentoutuminen ja palautuminen?

Mikäli kehosi tarvitsee rentoutumista tai palautumista harjoittelusta, työstä tai stressistä kannattaa varata aika urheiluhierontaan tai stressinhoitoon.

Omatoimista rentoutumista ja palautumista varten suosittelemme HUH Kampin palautushuonetta, josta löytyvät tehokkaaseen palautumiseen tarvittavat itsehoitovälineet.

 

Lihasväsymys tai tukkoisuus?

Suosittelemme urheiluhierontaa. Voit halutessasi varata ajan enemmän koulutetulle (osteopaatti / fysioterapeutti) hoitohenkilökunnallemme, mikäli koet sen tarpeelliseksi ja haluat laajemman kartoituksen kehosi tilasta.

 

Nopeasti kehittynyt vaiva tai vamma?

Tälläisissa tilanteissa on usein kyse äkillisestä muutoksesta tai loukkaantumisesta. Monesti syy paljastuu havainnoimalla muutoksia lähihistoriassa. Varaa aika urheiluhierontaan, jolloin hieroja tutkii ja tekee hoitoja lievittääkseen aiheutuvaa kipua.

Mikäli koet, että kyseessä ei ole pelkkä yksinkertainen lihas- tai nivelside vaiva kannattaa varata suoraan vastaanottokäynti (osteopaatti) tai fysioterapia.

 

Pitkäaikainen vaiva?

Mikäli sinulla on pidempiaikainen vaiva, suosittelemme varaamaan ajan suoraan osteopaatille tai fysioterapeutille. Saat tarkan kartoituksen kehostasi ja selkeät suositukset jatkoa varten. Huomioithan, että pitkäaikaisissa vaivoissa omat harjoitteet sekä itsehoito ovat isossa roolissa onnistuneen kuntoutumisen kannalta.

 

Haluatko tehdä elämäntapamuutoksen tai treenata?

Mikäli tarvitset apua harjoitteluun, laihduttamiseen, tekniikkaan, ravintoon tai jotain siltä väliltä tutustu liikuntapalveluihimme. Voit testata hyvinvointiasi hyvinvointianalyysin avulla tai aloittaa harjoittelut HUH valmentajan ohjeistuksella. Tutustu liikuntapalveluihimme TÄÄLTÄ.

Saitko vastauksen kysymykseesi? Kyllä / En

Varaamalla ajan olet hyväksynyt peruutusehtomme ja tietosuojakäytäntömme.

Peruuta varaus varausvahvistuksen kautta, jonka olet saanut sähköpostiisi. Mikäli et ole saanut vahvistusta sähköpostiisi ja peruutus on kiireellinen ota yhteyttä WhatsAppilla sivun alalaidasta.

Mikäli haluat siirtää varauksen, peruuta siirrettävä varaus ohjeiden mukaisesti ja varaa uusi aika TÄÄLTÄ.

Saitko vastauksen kysymykseesi? Kyllä / En

Huom! Vastaanotamme palvelusetelit siihen tarkoitettuun palveluun, emme voi vastaanottaa esim. liikuntapalveluihin tarkoitettua etua hierontapalveluihin eikä asian suhteen ole poikkeuksia.

Saitko vastauksen kysymykseesi? Kyllä / En

Kipeänä ei saa tulla hoitoon, peru varaus yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Keho on sairastaessa usein tulehdustilassa eikä kaipaa lisärasitusta hoidosta tai treenistä. Lihakset voivat olla kipeänä pelkästä flunssasta, verenkierron lisääntyessä myös tulehdus saattaa levitä sekä saatat tartuttaa hoitajasi. Kipeänä kuuluu levätä, hoitoon ehdit tervehdyttyäsi.

Saitko vastauksen kysymykseesi? Kyllä / En

Löydät arvo- ja lahjakorteistamme tunnisteen, ostetun arvon ja/tai oikeutetun palvelun,  sekä voimassaoloajan. Varatessasi aikaa varmistu, että lahjakortti on voimassa ja olet oikeutettu kyseiseen palveluun.

Kirjoita lahjakortin tunniste varauksen lisätietoihin tai ilmoita se asiantuntijallesi käynnin yhteydessä.

VARAA AIKA

Saitko vastauksen kysymykseesi? Kyllä / En

Arvo- ja lahjakortit ovat pääsääntöisesti voimassa vuoden ostopäivästä. Kampanjatuotteissa voimassaoloajat voivat vaihdella. Löydät kortistasi viimeisen voimassaoloajan päiväyksen, joka tarkoittaa viimeistä mahdollista päivää palvelun vastaanottamiseen. Emme valitettavasti pidennä voimassaoloaikaa ellei lahjakortin käytölle ole ollut selkää estettä. Toivomme, että lahjakortit käytetään aina ajallaan.

Arvo- tai lahjakortille voi ostaa lisäaikaa 2 tai 4 viikkoa. Ostaessasi lisäaikaa tulee muistaa, että lisäaika tehdään aina viimeisestä voimassaolopäivästä laskien 14 tai 30 päivää eteenpäin. Voit ostaa lisäaikaa TÄÄLTÄ.

Saitko vastauksen kysymykseesi? Kyllä / En

Lääkärin lähetteellä fysioterapiasta ja fysioterapeutin valvonnan alla suoritetuista hoidoista saa KELA-korvausta. Varaa aika fysioterapiaan täältä.

KELA-korvaukseen tarvittavat tiedot kerätään hoitokäynnin yhteydessä fysioterapeuttisi ohjeistuksen mukaisesti.

Saitko vastauksen kysymykseesi? Kyllä / En

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa