Fysioterapeutti Ville Varis

Ville Varis

Fysioterapeutti / Urheiluhieroja

🇫🇮 🇬🇧

Olen 28-vuotias urheiluun erikoistuva fysioterapeutti Espoosta. Osaamisalueisiini kuuluu erilaiset harjoitteluun liittyvät tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ja loukkaantumiset, sekä loukkaantumisia ennaltaehkäisevä harjoittelu.

Pyrin auttamaan vaivasi  kanssa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Vastaanotolla suoritan kattavan alkuhaastattelun ja tutkimisen. Perehdyn harjoituskalenteriisi, liikuntatottumuksiisi sekä muihin arjen kuormittavuustekijöihin. Teen mielelläni yhteistyötä valmennuksen, sekä muiden terveydenhuoltoalan ammattilaisten kanssa. Näin varmistetaan, että ongelmasi ei pääse pitkittymään tai uusiutumaan. Tavoitteet määritellään yhteisesti sinun kanssasi. Hoitofilosofiani perustuu pääsääntöisesti aktiiviseen harjoitteluterapiaan.

Omiin harrastuksiin ja mielenkiinnon kohteisiini kuuluu skeittaus, voimaharjoittelu, lumilautailu ja golf. Työkokemusta olen päässyt kerryttämään monipuolisesti eri lajien parissa.  Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla aktiiviurheilija, vaan vastaanotolleni voi hakeutua myös nuoret ja työikäiset liikuntataustasta huolimatta. Varaathan ensikäyntiin vähintään 60 minuutin ajan.

Ihmisenä olen sosiaalinen, hyväntuulinen ja helposti lähestyttävää. Pyrin säännöllisesti kehittämään itseäni kouluttautumalla, sekä perehtymällä alan tutkimuksiin ja kirjallisuuteen. Näin takaan sinulle ajantasaisen ja parhaan mahdollisen hoidon.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla: [email protected]

Peruskoulutus
Fysioterapeutti AMK 2016-2019
Koulutettu hieroja 2015

Syventävät opinnot
Urheilufysioterapiaan erikostunut osaaja (LAB Ammattikorkeakoulu & Suomen urheilufysioterapeutit SUFT ry. 30 op) 2021-jatkuu
Liikuntalääketieteen ja valmennuksen opinnot (Xamk Ammattikorkeakoulu, 30 op) 2021-jatkuu
Liike ja kipu (Umpof) 2020

Muut toimet
U15-Koripallomaajoukkueen Fysioterapeutti  kaudella 2021

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa