Ville Varis

Olen 27-vuotias fysioterapeutti ja koulutettu hieroja Espoosta. Urheiluhierojaksi olen valmistunut 2015 ja fysioterapeutiksi 2019. Osaamisalueisiini kuuluu erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitaminen sekä loukkaantumisia ennaltaehkäisevä fysioterapia. Oma hoitofilosofiani koostuu manuaalisen terapian ja fyysisen harjoittelun yhdistelmästä. Fysioterapeuttina olen ratkaisukeskeinen ja siksi tutkin ja haastattelen aina mahdollisimman monipuolisesti. Hoidon tavoitteet määritellään aina yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Olen itse ollut koko ikäni hyvin liikunnallinen ja harrastustaustaa löytyy aina jalkapallosta erilaisiin kamppailulajeihin. Tällä hetkellä treenaan aktiivisesti kuntosalilla ja pelaan golfia. Harrastustaustani ansiosta olen kiinnostunut myös urheilufysioterapiasta ja urheilijan suorituskyvyn kehittämisestä. Haluankin kannustaa asiakkaitani mahdollisimman aktiiviseen elämään, ja tämän vuoksi palveluistani löytyy mahdollisuus myös yksilövalmennukseen.

 

Yksilövamennuksissa keskitytään asiakkaan suorituskyvyn parantamiseen, vammojen ennaltaehkäisyyn tai lajinomaisten ominaisuuksien kehittämiseen voimaharjoittelua hyödyntäen. Asiakkaillani ei kuitenkaan tarvitse olla mitään aiempaa harrastustaustaa, vaan valmennukseen voi hakeutua vaikka opetellakseen kuntosaliharjoittelun tekniikoita tai edistääkseen hyvinvointiaan.

 

Ihmisenä olen helposti lähestyttävä, sosiaalinen ja iloinen persoona. Pyrin säännöllisesti kehittämään itseäni käymällä alan koulutuksissa ja perehtymällä kirjallisuuteen sekä tutkimuksiin, jotta voin tarjota asiakkailleni parasta mahdollista hoitoa. 

TOIMIPISTE

HUH-Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa