Fysioterapeutti Suvi Lipiäinen

Suvi Lipiäinen

Fysioterapeutti

🇫🇮 🇬🇧

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2015 ja perustutkinnon lisäksi olen syventänyt osaamistani useilla urheilufysioterapian ja tuki- ja liikuntaelinfysioterapian täydennyskoulutuksilla. Kehitän jatkuvasti omaa ammattitaitoani kouluttautumalla säännöllisesti ja syventämällä tietojani aina tilaisuuden tullen.

Oma kilpaurheilutaustani on taitoluistelussa, mikä on yksi niistä tekijöistä, jotka alun perin herättivät kiinnostukseni fysioterapia-alaa kohtaan. Vaikka itse selvisin ilman suurempia vammoja, niin ikäviä rasitusvammoja ja vammakierteitä sain seurata sivusta.

Tavoitteeni fysioterapeuttina on tuki- ja liikuntaelinvaivojen mahdollisimman hyvä ennaltaehkäisy, fyysisen suorituskyvyn tukeminen ja vammojen tai kipujen ilmetessä niiden kuntouttaminen. Pyrin aina katsomaan laajasti kokonaisuutta tuijottamatta liikaa pelkkää vamma-aluetta, jotta vammoille altistaviin tekijöihin päästäisiin mahdollisimman hyvin kiinni ja näin vältyttäisiin myös samojen vammojen uusiutumiselta.

Suosin aktiivista fysioterapiaa, jossa haluan auttaa asiakkaitani löytämään liikkumisen ilon, sopivat liikuntamuodot ja antamaan työkaluja kivuttomaan treenaamiseen ja arjessa toimimiseen. Haluan auttaa sinua matkalla kohti toimivampaa ja vahvempaa kehoa löytämällä arkeesi sopivat toimintamallit.

Varaathan ensikäynnille 60 minuutin ajan.

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa