Valmentaja Roosa Adler

Roosa Adler

Liikuntaneuvoja ja Suomen urheiluopistojen sertifioima personal trainer

Instagram: @fitroosa

🇫🇮 🇬🇧 🇪🇪

Olen liikkunut koko ikäni ja viimeisimpinä vuosina tutuimmaksi on tullut kuntosaliympäristö ja kotitreenaus. Kehonhuolto ja liikkuvuusharjoittelu ovat myös isossa roolissa. Vietän aikaa lenkkipoluilla ja olen juossut puolimaratonin. Liikunta ja terveys ovat merkittävät arvot elämässäni.

Valmennuksessani yhdistän kaikkia osaamiani alueita varmistaen, että ne kohtaavat tavoitteesi.

Missioni on jakaa liikkumisen ja terveellisten elämäntapojen iloa ja sanomaa eteenpäin sekä auttaa asiakasta kohtaamaan haasteet, oppimaan ja kehittymään! Palkitsevinta on, kun asiakas itse näkee pienenkin muutoksen elämässään. Olen tarkka oikeanlaisista suoritustekniikoista ja etenen aina asiakkaan turvallisuus ensimmäisenä.

Näen liikunnan osana isompaa palettia. Palettia kutsutaan hyvinvoinniksi. Kokonaisvaltainen hyvinvointi kattaa palautumisen, ravitsemuksen ja henkisen hyvinvoinnin. Olen saanut palautetta aiemmilta asiakkailtani loistavasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnin ohjaamisesta. Suoritan tällä hetkellä ravitsemusvalmentajan opintoja.

Räätälöidään sinulle sopivannäköinen paketti, oli se sitten voima tai kestävyyspainotteinen tai kenties molempia! On mielessäsi liikunnan aloittaminen, kunnon parantaminen, painon pudottaminen, voimatasojen nostaminen, 10 kilometrin juoksu tai esimerkiksi tuki ruokavalioon, ota yhteyttä ja lähdetään kohti tavoitettasi yhdessä!

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa