Fysioterapeutti Noora Helander

Noora Helander

Fysioterapeutti

🇫🇮 🇬🇧

Olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut terveyden ja hyvinvoinnin ammattilainen. Valmistuttuani fysioterapeutiksi 2012 olen syventänyt osaamistani äitiysfysioterapian lisäksi tuki- ja liikuntaelimistön sekä lantionpohjan kuntoutukseen useissa erikoistumis- ja täydennyskoulutuksissa. Tällä hetkellä laajennan osaamistani hengitykseen ja purentaan liittyvissä lisäkoulutuksissa, ja opiskelen joogaohjaajaksi.

Äitysfysioterapeuttina haluan olla tukemassa naisia raskauden aikaiseen hyvinvointiin liittyvissä asioissa, auttaa äitejä valmistautumaan synnytykseen ja sen jälkeiseen aikaan sekä ohjeistaa kehon hyvinvointiin, palautumiseen ja liikuntaan liittyvissä kysymyksissä. Vastaanotolleni ovat tervetulleita niin tulevat kuin tuoreet äidit sekä myös ne joiden raskaudesta on kulunut jo useitakin vuosia.

Äitiysfysioterapian lisäksi hoidan kaikkia lantionpohjaan ja keskivartalon alueeseen liittyviä haasteita sukupuolesta ja iästä riippumatta. Näitä ovat esimerkiksi lantion alueen kiputilat, arpien hoito, keskivartalon ja lantionpohjan traumojen hoito ja kuntoutus, lantionpohjan toimintahäiriöt sekä vaihdevuosiin liittyvät asiat. Lisäksi erityisosaamistani on syvän keskivartalon tuen ja erkauman kuntoutus sekä alaselkään, lantiorenkaaseen sekä rintarankaan liittyvät vaivat. Autan mielelläni myös kaikissa muissa tuki- ja liikuntaelimiin liittyvissä vaivoissa.

Minulle on tärkeää huomioida asiakas kokonaisvaltaisesti ja haluan tehdä terapiasta kokonaisuuden joka on helppo ottaa osaksi arkea. Aktiivisen harjoittelun tukena käytän hengitysharjoituksia, manuaalisia tekniikoita sekä teippausta yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Vastaanotolle voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Varaathan ensikäynnille mielellään 75 minuutin ajan. Mikäli sinulla on ennen käyntiä kysyttävää, vastaan niihin mielelläni sähköpostitse.

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa