Fysioterapeutti Noora Helander

Noora Helander

Fysioterapeutti

🇫🇮 🇬🇧

Olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut terveyden ja hyvinvoinnin ammattilainen. Valmistuttuani fysioterapeutiksi 2012 olen syventänyt osaamistani erityisesti lantionpohjan fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan. Olen lisäksi syventänyt osaamistani useilla tuki- ja liikuntaelimistön täydennyskoulutuksilla, joista isompina kokonaisuuksina hengityksen ja keskivartalon kuntoutuksen tukeminen sekä niska ja purenta. Opiskelen tällä hetkellä seksuaaliterapeutiksi ja minulla on seksuaalineuvojan pätevyys.

Lantionpohjaan erikoistuneena fysioterapeuttina haluan kohdata asiakkaani yksilönä ja tukea asiakasta löytämään keinoja lantionpohjan hyvinvoinnin tukemiseen sekä auttaa lantionpohjan toimintahäiriöiden hoidossa sekä ennaltaehkäisyssä. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki iästä riippumatta ja pyrin toteuttamaan vastaanotollani turvallisemman tilan periaatteita. Toimiva lantionpohja tukee ihmisen liikkumista ja hengityksen säätelyä ja myös näihin asioihin voit saada tukea lantionpohjan fysioterapian vastaanotolla.

Äitysfysioterapeuttina haluan olla tukemassa raskauden aikaiseen hyvinvointiin liittyvissä asioissa, auttaa valmistautumaan synnytykseen ja sen jälkeiseen aikaan sekä ohjeistaa kehon hyvinvointiin, palautumiseen ja liikuntaan liittyvissä kysymyksissä. Vastaanotolleni ovat tervetulleita niin tulevat kuin tuoreet vanhemmat sekä myös ne joiden raskaudesta on kulunut jo useita vuosia. Vastaanotolle voi tulla lapsen kanssa tai ottaa mukaan tukihenkilön tai useamman.

Lantionpohjan fysioterapiassa sekä äitiysfysioterapiassa hoidetaan esimerkiksi lantionpohjaan ja keskivartalon alueeseen liittyviä haasteita. Näitä ovat esimerkiksi lantion alueen kiputilat, arpien hoito, keskivartalon ja lantionpohjan traumojen hoito ja kuntoutus. Autan vastaanotollani asiakkaitani myös hengityksen ja rintarangan haasteissa, niskaan ja purentaan liittyvissä ongelmissa. Erityisosaamistani on myös syvän keskivartalon tuen ja erkauman kuntoutus sekä alaselkään, lantiorenkaaseen sekä rintarankaan liittyvät vaivat ja hengitykseen liittyvät haasteet.

Minulle on tärkeää huomioida asiakas kokonaisvaltaisesti ja haluan tehdä terapiasta kokonaisuuden, joka on helppo ottaa osaksi arkea. Aktiivisen harjoittelun tukena käytän hengitysharjoituksia, manuaalisia tekniikoita sekä teippausta yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Vastaanotolle voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Varaathan ensikäynnille mielellään 75 minuutin ajan. Mikäli sinulla on ennen käyntiä kysyttävää, vastaan niihin mielelläni sähköpostitse.

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa