Miika Reinikainen

Valmentaja (Liikuntatieteiden maisteri) / Urheiluhieroja

Oletko kiinnostunut aloittamaan säännöllisen liikkumisen, mutta et tiedä mitä ja miten? Kaipaatko liikeanalyysia tai tekniikkavinkkejä esimerkiksi kyykkyyn, maastavetoon, erilaisiin punnerruksiin, leuanvetoon? Haluatko kasvattaa lihasmassaa, kehittää voiman eri osa-alueita tai kenties parantaa kestävyyskapasiteettia? Onko sinulla haasteita kokonaiskuormituksen ja stressin hallinnassa? Tai ehkäpä haluat harjoittelusta tukea painonhallintaan ja yleiskunnon kohottamiseen? Muun muassa näiden haasteiden kanssa autan sinua mielelläni.

Olen koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri, ja suuntautunut erityisesti hyvinvointiteknologiaan sekä liikuntafysiologiaan. Olen suorittanut myös Suomen Painonnostoliiton ohjaajakoulutuksen sekä sitoutunut Suomen urheilun eettisen keskuksen (SUEK) kautta vastuullisen valmentajan toimintaperiaatteisiin. Oma lajitaustani on monipuolinen aina palloilulajeista itsepuolustuslajeihin, mutta viimeisen vajaan 10 vuoden aikana omaksi lajikseni on valikoitunut CrossFit, jonka lisäksi olen intohimoinen painonnostaja.

Valmentajana haluan tarjota vastaukset kysymyksiin mitä tehdään, miksi ja miten? Korostan kaikessa harjoittelussa hyvää yksilöllistä suoritustekniikkaa sekä sopivaa johdonmukaista kuormitusta. Näin saadaan harjoittelusta tarkoituksenmukaista, pienennetään merkittävästi loukkaantumis- ja vammariskiä, ja voidaan sitä kautta myös taata nousujohteinen kehittyminen erilaisten harjoitusmetodien kautta. Haluan tarkastella ihmistä aina kokonaisuutena ja omana ainutlaatuisena yksilönä, jolloin liikunta voi olla myös muuta arkea oleellisesti tasapainottava tekijä ilman varsinaisia tavoitteita. Oleellista kuitenkin on, että urheilusta ja liikunnasta tulisi saada nautintoa, sen tulisi olla motivoivaa, ja sitä tulisi voida tehdä mielekkäästi iästä, sukupuolesta, liikkumistaustasta, tai jopa sen hetkisistä taidoista riippumatta. Sopivalla ja monipuolisella harjoittelulla saadaan lisäksi hoidettua ja ennaltaehkäistyä erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja, joten oman harjoittelupolun löytäminen on suositeltavaa ihan jokaiselle. Tarvittaessa tarjoan HUH:lla myös urheiluhierontaa harjoittelun tueksi.

Olitpa sitten liikkumisen osalta vasta-alkaja tai hyvinkin kokenut, ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan kuinka voin auttaa sinua toiveittesi ja tavoitteittesi saavuttamisessa.

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa