Malla_huh

Malla Partanen

Olen keväällä 2018 valmistunut koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Päädyin alalle puolivahingossa, mutta se vei mennessään. Ajattelin aluksi hierojakoulun olevan vain väylä jatko-opintoihin, mutta käsillä tekeminen ja ihmisten auttaminen alkoi tuntua omalta jutulta.

HUH valikoitui työpaikaksi, koska urheilu on ollut aina tärkeä osa elämää. Laajasta lajitaustasta on hyötyä työssäni. Olen lumilautaillut lähes koko elämäni ja kolhuja on kertynyt, joten minulla on omakohtaista kokemusta erilaisista vammoista ja niiden kuntoutuksesta. Nykyään eniten kiinnostaa liikkuminen hyvällä fiiliksellä ja monipuolisesti.

Olen käynyt useita lisäkoulutuksia ja opiskelen tällä hetkellä kuivaneulausta. Tavoitteenani on kehittyä jatkuvasti ja suunnittelen alaan liittyviä jatko-opintoja, koska haluan pystyä auttamaan asiakkaita vieläkin paremmin. Pidän siitä, että on joku projekti meneillään ja tässä työssä ei taatusti ole koskaan valmis.

Minulle on tärkeää kuunnella asiakkaan tarpeita ja toiveita ja suunnittelen hoidon yksilöllisesti niiden mukaan. Yhdistelen hieronnassa eri hoitomuotoja päästäkseni parhaaseen lopputulokseen ja tavoitteena on, että olo olisi parempi jo vastaanotolta lähtiessä.

TOIMIPISTEET

HUH-Aikatalo HUH-Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa