Fysioterapeutti Lilli Nikander

Lilli Nikander

Fysioterapeutti

Instagram: @fysiolilli

🇫🇮 🇬🇧

Mahtavaa, että haluat edistää kehosi hyvinvointia ja toimintakykyä, autan sinua mielelläni!

Vahvuuksiani ovat tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat sekä niiden hoito ja kuntoutus. Osaamisalueisiini kuuluvat lisäksi lajinomainen harjoittelu sekä urheiluvammojen ennaltaehkäisy. Erikoistun parhaillani urheilufysioterapiaan, jonka parissa olen työskennellyt jo useamman vuoden ajan. Lisäksi olen suorittanut fysioterapeutin suoravastaanottokoulutuksen.

Vastaanottotyön lisäksi olen saanut työskennellä vuodesta 2019 Suomen naisten Koripallomaajoukkueen fysioterapeuttina. Seuratasolla työskentelen toista kautta, tällä hetkellä Espoo Basket Teamin fysioterapeuttina sekä osana fysiikkavalmennusta. Voikin sanoa, että kokemusta on kertynyt laajalti ja teen unelmatyötäni.

Fysioterapeuttina olen läsnäoleva, kannustava ja ratkaisukeskeinen. Perehdyn kokonaisvaltaisesti ja huolellisesti haastattelun, tutkimisen sekä liikkeen analysoinnin kautta sinun tilanteeseesi. Paneudun harjoittelurytmiisi sekä arjen kokonaiskuormitukseen sekä huomioin lajin tuomat vaatimukset. Fysioterapiani perustuu pitkälti aktiiviseen ja yksilölliseen terapeuttiseen harjoitteluun, mutta tarpeen mukaan käytän myös manuaalisia keinoja. Toimin mielelläni yhteistyössä eri lajien valmentajien sekä muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Olen myös itse aktiivinen liikkuja, urheilu on aina ollut iso osa elämääni. Omiin mielenkiinnon kohteisiini ja harrastuksiin kuuluvat kuntosali- ja toiminnallinen harjoittelu, golf, lumilautailu, mailapelit ja lenkkeily.

Vastaanotolleni voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Minulle voivat varata ajan niin kuntoliikkujat kuin urheilijatkin. Mikäli kaipaat apua kuntoutuksen eri vaiheissa, toimintakyvyn edistämisessä tai tukiharjoittelussa, varaa aika minulle. Löydetään yhdessä ratkaisu kohti laadukkaampia ja kivuttomampia harjoituspäiviä. Varaathan ensikäynnille vähintään 60 min ajan, jotta meillä on tarpeeksi aikaa perehtyä tilanteeseesi.

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa