Fysioterapeutti Karoliina Stahle

Karoliina Ståhle

Fysioterapeutti, Valmentaja

Instagram: @ksfysio

🇫🇮 🇬🇧 🇸🇪

Olen sekä fysioterapeutti että liikunnanohjaaja. Työssäni olen keskittynyt tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin. Tällä hetkellä syvennän vielä opintojani urheilufysioterapian saralla. Liikunta on aina ollut iso osa elämääni. Minulla on vuosia jatkunutta lajitaustaa käsipallosta, sekä olen opiskeluni myötä perehtynyt myös moniin muihinkin lajeihin.

Fysioterapeuttina vahvuuteni on hahmottaa asiakkaan tilanne kokonaisvaltaisesti ja auttaa häntä saavuttamaan tavoitteensa. Työskentelen mielelläni myös yhteistyössä valmennuksen kanssa. Olen perehtynyt urheilijan pelko-välttämiskäyttäytymiseen, joka on tutkitusti suurin psykologinen syy sille, ettei urheilija pysty palaamaan takaisin urheilun pariin. Tämä sama aihe koskettaa monia, ei pelkästään urheilijoita. Pelko on normaali tunne esimerkiksi loukkaantumisen jälkeen.

Nautin kovasti erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä, olen hyvä kuuntelija ja omaan erinomaiset vuorovaikutustaidot. Onnistunut kuntoutus alkaa aina kattavasta alkukartoituksesta ja perustuu siihen, että kuntoutussuunnitelma on jokaiselle yksilöity. Työssäni ehdottomasti parasta on se, että pystyn auttamaan. On myös hienoa nähdä yhdessä tehdyn työn tulokset.

Yksilöllisen valmennuksen tavoitteena on aina tarjota henkilökohtaista ohjausta omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Urheilijalle tämä voi tarkoittaa lajikohtaisesti suorituskykyä kehittäviä valmennuspalveluita, tai se voi olla kannuste aloittaa liikkuminen lähtötasosta riippumatta.

Olen äidinkieleltäni kaksikielinen ja työskentelen sekä suomen että ruotsin kielellä.

Fyysisen puolen kuntoutuksen lisäksi haluan tulevaisuudessa kehittää osaamistani myös liikuntapsykologian saralla.

Varaathan ensikäynnille mielellään 60 minuutin ajan.

Ota rohkeasti yhteyttä, iloisiin tapaamisiin vastaanotolla!

Samma på svenska!

TOIMIPISTEET

HUH Kamppi HUH Aikatalo
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa