Jani Kovalainen

Urheiluhieroja

Olen toiminut urheiluhierojana vuodesta 2014 saakka. Tänä aikana olen kehittänyt oman tyylin tehdä ammattitaitoista hierontaa yhdistämällä ja kokeilemalla eri käsittelymenetelmiä. Käytän erittäin rauhallista syväkudoskäsittelyä yhdistettynä triggerpisteisiin ja fasciavenytyksiin. Vaikutteita olen ottanut myös akupunktiosta. Käsittelyssä vapautan hermoston alueita. Erityisesti lantion ja kaulan/niskan alueet ovat suurelta osin nykypäivän ongelmia. Hierontani perustuu ongelmanratkaisuun, johon olen saanut vuosien aikana vankan taustan kohtaamalla ja korjaamalla eri lajien huippu-urheilijoiden ongelmia.

Omakohtainen liikuntatausta on jatkunut melkein 20 vuotta erilaisten lajien parissa. Muutaman vuoden takainen osallistuminen kehonrakennuskisoihin toi valtavasti tietoa niin ihmisen fyysisestä, kuin henkisestä toimivuudesta. Kuntosali yhditettynä tempaukseen ja kamppailulajien liikkeet ovat lähellä sydäntäni tällä hetkellä. Venyttelyä pidän suurena tekijänä kehon luontaisen liikkuvuuden ja toimivuuden ylläpitäjänä. Kokeilen eri metodeja omalla kropallani saadakseni omakohtaista kokemusta niiden toimivuudesta ja voin yhdistää näitä työhöni auttaakseni mahdollisimman hyvin eri ongelmatilanteissa.

Ravinnon, levon ja treenin yhteinen vaikutus on merkittävä muodostaessani kokonaiskuvaa asiakkaan hyvinvoinnista. Hengitysharjoitteet ja henkinen hyvinvointi ovat myös erittäin tärkeässä asemassa, jotta voin auttaa asiakasta mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Liikkuvan ihmisen asialla!

TOIMIPISTE

HUH-Hermanni
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa