Eveliina Makkonen

Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja personal trainer. Olen toiminut liikunta-alalla kymmenen vuotta, ja liikuttanut lukuisia ihmisiä, niin yksilövalmennuksen kuin ryhmäliikunnan muodossa.  Viimeisten vuosien aikana olen oppinut, että ihmisten ohjaaminen sekä valmentaminen ovat laajoja kokonaisuuksia, jossa mieli ja keho vaikuttavat kaikkeen.

Valmistuin liikuntaneuvojaksi vuonna 2008, ja tämän lisäksi olen syventänyt osaamistani lukuisilla liikunnan-alan kursseilla. Kehitystyö jatkuu, ja kiinnostuksen kohteet suuntautuvat erityisesti työhyvinvoinnin edistämiseen. Syksyllä aloitan joogaopettajakoulutuksen, ja uskon, että tämä on hyvä reitti oppia liikkeen ja hengityksen yhteys.

Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja löytämään tapoja, joilla liikunnasta ja hyvinvoinnista tulee elämän mittainen rutiini. Valmennustyössä uskon, että rehellisyys, energia ja avoin dialogia ovat kaiken lähtökohta yhteistyön aloittamiselle.

Oma liikuntataustani on suhteellisen monipuolinen. Lapsena harrastin telinevoimistelua, balettia ja yleisurheilua. Ja kaiken tämän jälkeen, minut eksytettiin jalkapalloharjoituksiin ja sille tielle jäin. Tällä hetkellä minut voi nähdä katsomon puolelta koska rakkauteni juoksuun on syventynyt, ja jostakin oli luovuttava. Tämän lisäksi jokapäiväiseen rutiiniin kuuluu joogaaminen ja säännöllinen saliharjoittelu.

Minua kiinnostaa erityisesti työhyvinvointi ja työikäisten aktivointi arjessa. Työhyvinvointi koostuu useista tekijöistä, joista erityisen tärkeä osa on yksilöiden työkyky, joka heijastuu koko organisaation hyvinvointiin.

Toimin HUH:lla yritysryhmien ohjaajana.

Räätälöidään sinulle tai yrityksellesi kokonaisuus, josta on energiaa koko loppupäiväksi, aina töiden ulkopuolelle.

TOIMIPISTE

HUH-Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh-helsinki.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa