Eetu Helakari

Jalkaterapeutti (AMK), Juoksuvalmennus

Olen pohjoisesta pääkaupunkiseudulle jokusen vuosi sitten rantautunut jalkaterapeutti, jonka intohimona on kaikki kestävyysurheilu, etenkin pitkänmatkan juoksu. Olen myös juoksuvalmentaja (UESCA sert.), joten palveluihini kuuluu myös juoksuvalmennus.

Vastaanotollani tutkin ja hoidan laajasti eri alaraaja ongelmista kärsiviä henkilöitä. Vammat voivat olla esimerkiksi:

  • Rasitusperäisiä vammoja
  • Traumaperäinen, kuten nilkan ”nyrjähdys”
  • Jalkaterän tai varpaiden kiputilat
  • Epämääräinen kipu, jossain kohtaa alaraajaa

Oli vastaanotolle tulon syy mikä tahansa, suoritan aina kattavat ja asianmukaiset tutkimukset ja testit, joilla pyrin selvittämään mahdollisen kivun aiheuttajan.
Vastaanottokäynti voi olla vain ns. konsultaatiokäynti, jos hakee esimerkiksi neuvoja juoksukenkä valintaan. Tavallisempaa on kuitenkin, että käyntejä tulee enemmän, kuin ensikäynti. Vaivasta riippuen, on hyvä varautua käymään vastaanotolla karkeasti sanottuna n. 3-6 kertaa. Jotkin, erityisesti kroonistuneet vaivat voivat vaatia enemmän käyntejä. Jokaisella käynnillä arvioimme edistystä kuntoutuksessa, teemme mahdolliset muutokset harjoitteisiin ja käytän mahdollisesti joitain manuaalisia terapiamuotoja, kuten nivelten mobilisaatiota jos koen, että siitä voi olla sinulle apua.

Ensikäynnillä vietät todennäköisesti suurimman osan vastaanottoajasta tutkimushuoneessa mutta riippuen vaivasta, voi olla, että kehoitan sinua ottamaan seuraavalle käynnille rennot vaatteet mukaan ja menemme salin puolelle, jossa käymme läpi mahdollisia harjoitteita joita sinun olisi hyvä tehdä, jotta vaivasta päästäisiin eroon. Harjoitteet räätälöin aina niiden resurssien mukaan mitä sinulla on, eli sinulla ei tarvitse olla mahdollisuutta kuntosaliin vaan harjoitteita voi tehdä myös kotona ja ilman apuvälineitä.

Oletpa sitten urheilija, aktiiviliikkuja, lapsi, iäkkäämpi henkilö tai jotain siltä väliltä, olet tervetullut vastaanotolleni

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa